12:00'YE KADAR VERİLEN SİPARİŞLERDE AYNI GÜN KARGOYA TESLİM!
600 TL VE ÜZERİ KAHVE SİPARİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ!
12:00'YE KADAR VERİLEN SİPARİŞLERDE AYNI GÜN KARGOYA TESLİM!
600 TL VE ÜZERİ KAHVE SİPARİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ!
Youth Academy Türkiye Projesi

Youth Academy Türkiye Projesi

Son Başvuru Tarihi: 6 Kasım 2023

Youth Academy projesi Victoria Arduino İtalya’ya ait genç kahve profesyonellerine yönelik bir eğitim projesidir. İtalya, Fransa, İngiltere, Rusya, İspanya’da da yetkili distribütörler vasıtasıyla hayata geçirilen bu uluslararası projenin Türkiye’de bu sene ikinci dönemi gerçekleşecek.

Bu proje ile yaşları 18 ile 30 aralığında değişen gençler yedi tane SCA sertifikalı eğitimine ücretsiz olarak katılabilecekler ve kahve kariyerlerinde bilgi donanımlarıyla daha güçlü bir şekilde ilerleyebilecekler.

<br>

Victoria Arduino, kahve makinelerinde yenilikçi ve öncü yaklaşımını, Youth Academy projesiyle sektörde daha güçlü altyapıya sahip gençlerin yetişmesini sağlayarak destekliyor. Youth Academy projesinin Türkiye çözüm ortağı İstanbul Kahve Akademisi’dir. İKA’nın organizasyonu ve ev sahipliğinde öğrenciler SCA eğitimlerini alacaklar. Victoria Arduino’nun bağlı olduğu Simonelli Group’un kurduğu www.coffeeknowledgehub.com web sitesi kahve eğitimlerinin, makalelerin ve duyuruların paylalaşıldığı bir portaldır. Youth Academy başvuru süreci ve formların altyapısı da bu portal üzerinden ilerlemektedir. T

Gençlerin bu projeden yararlanmaları için yapmaları gereken www.coffeeknowledgehub.com sitesinde arama butonunda "Youth Academy Turkey" yazarak sayfada belirtilen yönergeleri takip etmeleridir. Bu proje kapsamındaki eğitimler; SCA barista temel, orta ve profesyonel seviye, çiğ kahve temel seviye, kavurma temel seviye, duyusal beceriler temel seviye, demleme temel seviye olmak üzere yedi eğitimi içermektedir.

<br>

Başvuru ve seçim süreci şu şekilde ilerleyecek. Başvurular 6 Kasım 2023 tarihine kadar devam ediyor. 10 Kasım 2023 tarihinde başvurular arasından 20 kişi seçilecek ve video-konferans görüşmeleri yapılarak aralarından 6 kişi seçilecek. SCA Eğitimleri 2023 Aralık ayında başlayacak ve 2024 mayıs ayında sona erecektir. Eğer siz de koşullara uyuyor iseniz ve kahve ile ilgili bir gelecek hayal ediyorsanız başvurunuzu geç kalmadan yapın ya da bir tanıdığınızın uygun olduğunu düşünüyorsanız lütfen onun katılmasını destekleyin! Bilgi bizi daha güçlü yapacak ve sektörü daha da güzelleştirecek!


#youthacademytr @youthacademytr @victoriarduinoofficial @victoriaarduinoturkey #scabaristaeğitimleri #scabaristacourses

Paylaş: